NIEUWE BOTEN

De een noemt het zijn schip, de andere zijn boot en de derde noemt het zijn jacht. Voor ons maakt dát niet uit, maar het staat wel als een paal boven water, dat zij allemaal willen en kunnen vertrouwen op hún schip en hún scheepsmotor. Zij willen hun zorgen kunnen vergeten als zij op het water zijn en aan boord heerlijk kunnen relaxen.

Zar MINI
Bij alle ZARmini’s is er gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel wat iedere ZARmini herkenbaar maakt. Gezien ZARmini alleen maar hoogstaande materialen gebruikt resulteert dit in een hoogwaardige boot waar u vele jaren plezier van zult hebben.
Als dealer van ZAR mini hebben wij diverse van deze high-end rubberboten en alu-ribs in onze showroom staan. De ribs en tenders zijn zowel in pvc als in het uiterst duurzame hypalon verkrijgbaar.

Mercury-Quicksilver
Ook in ons assortiment vindt u Quicksilver/Mercury rubberboten. Wij hebben ook van dit merk diverse modellen in onze showroom staan. Van een vlonderbodem, alu bodem of opblaasbare bodem. Diverse afmetingen en kleuren staan klaar en kunnen uit voorraad geleverd worden. Kies je voor een MERCURY boot, dan kies je voor een goede rubberboot voor een betaalbare prijs, tot 5 jaar garantie en een goede onderdelenvoorziening tot ver in de toekomst! Kijk voor meer informatie op https://nl.quicksilver-inflatables.com

Whaly
Als "harde" boten bieden wij Whaly-boten aan. Voor iedere toepassing wel een passende uitvoering; onverwoestbaar, heel erg stabiel, dubbelschalig en een Nederlands product. Whaly-boten zijn er vanaf 2.10 mtr tot 5,00 mtr, waarbij de laatste dan een sloep-model is. Een Whaly is met zijn vele opties helemaal in uw wensen te leveren, Van welke kleur, wat voor kussen-set, wel/geen navigatiebeugel en in welke kleur... de opties en keuzes zijn eindeloos. Kijk op www.whaly.nl of kom eens kijken in onze showroom.

In onze showroom treft u een divers aanbod van de merken die wij aanbieden. U bent van harte welkom deze eens in het echt te bekijken. Wij geven u graag vrijblijvend een vakkundig en eerlijk advies.

OCCASION BOTEN

Naast nieuwe boten bieden wij ook gebruikte boten aan. Goed onderhouden, weinig draaiuren en bij ons in de showroom te bekijken.

WIST JE DAT?

Wist je dat veel mensen praten over "rubberboten" (wij zelf trouwens ook hoor), terwijl de meeste kleine boten al lang niet meer van rubber gemaakt worden? In plaats daarvan worden ze gemaakt van hoge kwaliteit kunststoffen!

Contact

Adres : Huigsloterdijk 400, 2158 LS Buitenkaag

Telefoon : 0252-544264

E-mail : info@bslwatersport.nl

url : http://www.bslwatersport.nl

openingstijden

Ma 8.30 - 17.00 uur
Di 8.30 - 17.00 uur
Wo 8.30 - 17.00 uur
Do 8.30 - 17.00 uur
Vr 8.30 - 17.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo 11.00 - 16.00 uur

Bezoek ons!

  • Goed bereikbaar; direct aan de Kagerplassen bij de pont naar Kaag-eiland
  • Van onderhoudsbeurt voor binnen- en buitenboordmotoren tot pechhulp voor schepen op het water
  • In onze watersportwinkel hebben wij een breed assortiment aan watersportartikelen
  • In het seizoen 7 dagen per week geopend!