NIEUWE BOTEN

De een noemt het zijn schip, de andere zijn boot en de derde noemt het zijn jacht. Voor ons maakt dát niet uit, maar het staat wel als een paal boven water, dat zij allemaal willen en kunnen vertrouwen op hún schip en hún scheepsmotor. Zij willen hun zorgen kunnen vergeten als zij op het water zijn en aan boord heerlijk kunnen relaxen.
  Sinds 2016 nieuw op de markt en nieuw in ons programma; VORTEX RIB-boten met aluminium romp. Oer-sterk, super-licht en hééél mooi afgewerkt. De vaareigenschappen van deze Ribs zijn rondweg fenomenaal te noemen. Kom een kijken bij ons in de showroom en laat u overtuigen van dit unieke product
   Als dealer van ZAR mini hebben wij diverse van deze high-end rubberboten en alu-ribs in onze showroom staan. De ribs en tenders zijn zowel in pvc als in het uiterst duurzame hypalon verkrijgbaar.
    Zoek je een kleinere rubberboot of een rubberboot die helemaal op te vouwen is, dan hebben wij verschillende MERCURY rubberboten in ons assortiment. Kies je voor een MERCURY boot, dan kies je voor een goede rubberboot voor een betaalbare prijs, tot 5 jaar garantie en een goede onderdelenvoorziening tot ver in de toekomst! Kijk op www.mercury-inflatable.com voor meer informatie.
     Als "harde" boten bieden wij Whaly-boten aan. Voor iedere toepassing wel een passende uitvoering; onverwoestbaar, heel erg stabiel, dubbelschalig en een Nederlands product. Whaly-boten zijn er vanaf 2.10 mtr tot 4.40 mtr, waarbij de laatste dan een sloep-model is. Kijk op www.whaly.nl of kom eens kijken in onze showroom.
      In onze showroom kunt u allerlei (opblaas)boten in het echt zien en geven wij u graag vrijblijvend een vakkundig en eerlijk advies.

      OCCASION BOTEN

      Naast nieuwe boten bieden wij ook gebruikte boten aan. Goed onderhouden, weinig draaiuren en bij ons in de showroom te bekijken.

      WIST JE DAT?

      Wist je dat veel mensen praten over "rubberboten" (wij zelf trouwens ook hoor), terwijl de meeste kleine boten al lang niet meer van rubber gemaakt worden? In plaats daarvan worden ze gemaakt van hoge kwaliteit kunststoffen!

      Contact

      Adres : Huigsloterdijk 400, 2158 LS Buitenkaag

      Telefoon : 0252-544264

      E-mail : info@bslwatersport.nl

      url : http://www.bslwatersport.nl

      openingstijden

      Ma 8.30 - 17.00 uur
      Di 8.30 - 17.00 uur
      Wo 8.30 - 17.00 uur
      Do 8.30 - 17.00 uur
      Vr 8.30 - 17.00 uur
      Za 9.00 - 17.00 uur
      Zo GESLOTEN

      Bezoek ons!

      • Goed bereikbaar; direct aan de Kagerplassen bij de pont naar Kaag-eiland
      • Van onderhoudsbeurt voor binnen- en buitenboordmotoren tot pechhulp voor schepen op het water
      • In onze watersportwinkel hebben wij een breed assortiment aan watersportartikelen
      • In het seizoen 7 dagen per week geopend!