STALLING

Wij kunnen de stalling van u schip verzorgen in onze moderne loods. Daar er in de loods absoluut niet gewerkt wordt, is deze helemaal schoon en stofvrij. U kunt er dus zeker van zijn dat uw schip net zo schoon uit stalling komt als hoe deze erin gegaan is. Wij stallen schepen met een lengte tot ongeveer 8 meter en met een maximaal gewicht van 2500KG. U moet dan denken aan sportboten/speedboten, sloepen, vletten, grote rubberboten (RIBS) en open zeilboten.

Door onze 35 jaar ervaring, weet u zeker dat uw schip bij ons in goede handen is.

Door een uniek systeem met "week-blokken" kunt u zelf bepalen wanneer u uw schip brengt voor stalling en daaraan gekoppeld, wanneer u het schip weer komt ophalen. Hierbij geld het systeem "FILO" (First In, Last Out), dwz wie er het eerst in gaat, komt er als laatste uit. Graag lichten wij u dit systeem in een persoonlijk gesprek nader toe.

Het tarief voor stalling binnen is vanaf € 57,50/m2 en voor buiten vanaf € 35 p/m2. Deze tarieven zijn inclusief BTW, hijsen, onderwaterschip afspuiten onder hoge druk en eventuele huur van de bok. Meld u snel aan, want de ruimte in onze winterstalling is beperkt!

none