SERVICE

Ongeacht de leeftijd en grootte van de boot blijft goed onderhoud belangrijk. En of je nu een zeilboot of motorboot hebt, eens in de zoveel tijd heeft je boot wat extra aandacht nodig. BSL Watersport is al sinds jaar en dag HISWA lid. De HISWA heeft samen met de ANWB en de SER (Sociaal-Economische Raad) voorwaarden opgesteld.

Met deze voorwaarden bent u als consument optimaal beschermd, zijn onze werkzaamheden gewaarborgd en bent u verzekerd van correcte afhandeling. Wel zo'n prettig gevoel. In 2011 zijn deze voorwaarden herzien en sindsdien werken wij met deze vernieuwde voorwaarden. Klik op het HISWA-logo voor de meest recente versie van de voorwaarden.

MOTORSERVICE

Alle techniek bij u aan boord kunnen wij perfect onderhouden. Onze werkplaats is volledig uitgerust voor service op hoog niveau, volgens strenge milieu-normen. Onze vakmensen zorgen goed voor uw vaartuig!

Voor klanten die héél weinig varen gedurende het seizoen, hebben we de "motorinspectie". Bij deze beurt worden er een aantal werkzaamheden achterwege gelaten, waardoor de kosten veel lager uitvallen dan die van onze complete servicebeurt, zoals die door de fabrikant van de motor wordt voorgeschreven. Gedurende de garantieperiode van de motor zal de fabrikant vaak eisen dat er een complete servicebeurt uitgevoerd wordt. Weet u niet zeker hoe dit met de fabrieksgarantie van uw motor is geregeld? Vraag ons gerust!

Met de inspectiebeurt controleren (of vervangen) we de belangrijkste componenten. Let wel; indien u het ene jaar kiest voor de inspectiebeurt, zult u het andere jaar wel weer voor de complete servicebeurt moeten kiezen.