NIEUWE MOTOREN

Bij BSL Watersport vindt u alle grote merken motoren onder één dak. Voor de binnenboordmotoren zijn dat de topmerken Yanmar en Volvo Penta, voor de buitenboordmotoren is dat en Mercury.

Deze 3 merken zijn duidelijk dé hoofdrolspelers als het gaat om de voortstuwende kracht van de Nederlandse watersport-vloot. Met deze merken hebben wij zo ontzettend veel "know-how" opgebouwd, dat wij niet alleen de steun en toeverlaat zijn van heel veel watersporters, maar ook veel jachtwerven, bootbouwers en jachthavens doen een beroep op ons, als het gaat om reparatie en onderhoud van motoren in de schepen van hun klanten.

Bovendien vindt u, sinds kort, bij ons ook de milieu-vriendelijke elektrische buitenboordmotoren van Torqeedo. Dit merk heeft een range buitenboordmotoren geschikt voor kano en kleine rubberboot tot zeiljachten van 8.00 meter.

OCCASIONS

Naast nieuwe motoren van de 4 grote merken hebben we ook een verscheidenheid aan overjarige modellen staan. Zowel binnen- als buitenboordmotoren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

Adres : Huigsloterdijk 400, 2158 LS Buitenkaag

Telefoon : 0252-544264

E-mail : info@bslwatersport.nl

url : http://www.bslwatersport.nl

openingstijden

Ma 8.30 - 17.00 uur
Di 8.30 - 17.00 uur
Wo 8.30 - 17.00 uur
Do 8.30 - 17.00 uur
Vr 8.30 - 17.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo GESLOTEN

Bezoek ons!

  • Goed bereikbaar; direct aan de Kagerplassen bij de pont naar Kaag-eiland
  • Van onderhoudsbeurt voor binnen- en buitenboordmotoren tot pechhulp voor schepen op het water
  • In onze watersportwinkel hebben wij een breed assortiment aan watersportartikelen
  • In het seizoen 7 dagen per week geopend!